ძირითადი მოქმედების ეფექტი: - უზრუნველყობს ბავშვის კოგნიტური უნარების ჩამოყალიბებასა და განვითარებას. - ხელს უწყობს თავის ტვინის, მხედველობისა და იმუნური სისტემის სწორად ჩამოყალიბებას. - უზრუნველყოფს საჭმლის კომფორტულ მონელებას, წარმოქმნის და ინარჩუნებს ნაწლავის მიკროფლორის ოპტიმალურ ბალანსს. - ხსნის შეკრულობისა და ყაბზობისგან გამოწვეულ დიკომფორტს.
გამოყენების წესი: - კარგად დაიბანეთ ხელები, დაასტერილეთ ჭურჭელი(ბოთლი) რომელიც უნდა გამოიყენოთ კვებისათვის - ადუღეთ წყალი 5წუთის განმავლობაში და გააგრილეთ 40 გრადუსამდე. - ყოველ 30მლ წყალს დაუმატეთ 1 კოვზი მშრალი ნარევი. კარგად შეანწღრიეთ 20 წამის განმავლობაში - გააგრილეთ რძე 37 გრადუსამდე. ტემპერატურის შემოწმების ოპტიმალური ადგილია მაჯები.
შემადგენლობა: - MFGM და Milk fat რძის ცხიმოვანი გლობულების მემბრანა და რძის ცხიმი - აყალიბებს იმუნურ სისტემას და ხელს უწყობს კოგნიტური უნარების ჩამოყალიბებას. - გრძელჯაჭვიანი პოლიუჯერი ცხიმოვანი მჟავები ARA/DHA- უზრუნველყოფს თავის ტვინის,მხედველობისა და იმუნური სისტემის სწორად ჩამოყალიბებას. - პრებიოტიკი ლაქტულობა - ზრდის საკუთარ ბიფიდობაქტერიებს,თრგუნავს პირობით პათოგენურ ბაქტერიების ზრდას, აძლიერებს ნაწლავურ პერისტალტიკას.