მამაკო - ფაფა თხის რძ. წიწიბურა ვაშლით და სტაფილოთი 200გრ
მამაკო - ფაფა თხის რძ. წიწიბურა ვაშლით და სტაფილოთი 200გრ

მამაკო - ფაფა თხის რძ. წიწიბურა ვაშლით და სტაფილოთი 200გრ

ესპანეთი

მამაკო
პროდუქტის შესახებ
წიწიბურას ფაფა თხის რძეზე ვაშლით და სტაფილოთი ბავშვებისთვის

შემადგენლობა: წიწიბურას ფქვილი, თხის რძე(32%), საქაროზა, ვაშლი, სტაფილო, მინერალები(კალციუმის კარბომატი, კალიუმის იოდიდი, რკინის პიროფოსფატი, თუთიის სულფატი) ვიტამინები(A, D3, E, K1, C, B1, B2, ნიაცინი, B6, B12, ფოლის მჟავა, პანთოტენის მჟავა, ბიოტინი)

არ შეიცავს: გლუტენს, პალმის და სხვა მცენარეულ ზეთებს, გმო-ს, სახამებელს, კონსერვანტებს, საღებავებს და არომატიზატორებს

მომზადების წესი: 1. დაიბანეთ ხელები კარგად 2. აადუღეთ 120 მლ წყალი, შეაგრილეთ 40-50C-მდე, ჩაასხით სუფთა ჭუეჭელში 3. ცალკე სუფთა ჭურჭელში ჩაყარეთ 40გ.(5ს.კ.) მშრალი ფაფის ფხვნილი 4. ნელ-ნელა დაამატეთ ფხვნილი წყლიან ჭურჭელს და განუწყვეტლივ ურიეთ ერთგვაროვანი კონსისტენციის მიღებამდე 5. კვების დაწყებამდე შეამოწმეთ მზა ფაფის ტემპერატურა (37C)
პროდუქტი არ საჭიროებს დუღილს. ინსტრუქციის დარღვევა შეიძლება უარყოფითად აისახოს ბავშვის ჯანმრთელობაზე.

მნიშვნელოვანი ინფორმაცია: ახალი საკვების დაწყების წინ კონსულტაცია გაიარეთ ექიმთან. საკვების მიცემა დაიწყეთ მცირე ულუფით და თანდატან გაზარდეთ ასაკობრივ ნორმამდე. საკვებად გამოიყენეთ მხოლოდ ახალმომზადებულიკ ფაფა, ნარჩენი გადაასხით.

შენახვიოს პირობები:
ვარგისიანობის ვადა 18 თვე. გაუხსნელი კოლოფი შეინახეთ მშრალ, გრილ, სუფთა ადგილას, შუქის წყაროდან მოშორებით; 0-25ძC ტემპერატურის და 75% ტენიანობის პირობებში. გახსნილი კოლოფი შეინახეთ მშრალ, გრილ ადგილას არა უმეტეს 3 კვირისა. არ შეინახოთ მაცივარში!
გახსნილი პაკეტიდან შეძლებისდაგვარად გამოდევნეთ ზედმეტო ჰაერი და მჭიდროდ შეკარით.
მეტის ნახვა
დამატებითი ინფორმაცია
ბრენდი
მამაკო
ქვეყანა
ესპანეთი
ჯენერიკი
ფაფა რძიანი!
რაოდენობა შეფუთვაში
1
მოცულობა
200გრ
დაგვიკავშირდით
(032) 2 71 07 07
digitalsupport@gepha.com
info@gepha.com
სს გეფა ს/კ 20199122
თბილისი, სულხან ცინცაძის ქუჩა, N 24ა
გადმოწერეთ
აპლიკაცია ხელმისაწვდომია Android და iOS სისტემებისთვის
მთავარი
კალათა
ჩემი გვერდი